Скандал із вчителькою, яка побила школяра в Дніпрі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал із вчителькою, яка побила школяра в Дніпрі: з'явилося відео

Скандал із вчителькою, яка побила школяра в Дніпрі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Вчителька фізкультури Катерина Курелех, яка в Дніпрі побила 12-річного хлопчика, запевняє, що зробила це в стані афекту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".
"Два рази вона свиснула, звернула увагу, і притиснула до стіни, вдарила один раз. Потім вона говорила, попереджала, що ми всі повинні мовчати, якщо вона говорить. Мене вона взяла за приклад, вдарила лящем, я знову вдарився. Мені було боляче , я заплакав", - розповів хлопчик про інцидент.
"Зі мною по телефону зв'язалася завуч і сказала: ви ж розумієте, вона з дитбудинку. Я кажу: це що за привід? Це привід бити мою дитину? Як нормальна матір, я хочу, щоб ця людина була звільнена від займаної посади. Такі люди працювати вчителями не можуть", - розповіла мати постраждалого хлопчика.
При цьому в школі пояснили, що не можуть звільнити вчителя, оскільки за першим зауваженням роблять догану і тільки за другим можуть звільнити. Вчительці запропонували звільнитися за власним бажанням, однак та відмовилася і пішла в лікарняну відпустку через травму голови, яка нібито і стала причиною такої поведінки. При цьому, в школі підтвердили наявність травми. "Я була в стані афекту, в якому я не могла ні контролювати себе, ні думати", - заявила вчителька.
Примітно, що шкільна медсестра стверджує, що травма була невеликою, розріз близько сантиметра, і після надання необхідної медичної допомоги вчителька відпочила, сказала, що все минуло, і покинула медпункт.
Коли інцидент почали обговорювати в школі, з'ясувалося, що два тижні тому та сама вчителька била іншого хлопчика ногою в живіт і руками по голові, але потім поговорила з ним і переконала його не розповідати про те, що трапилося, батькам.



Як повідомляв ONLINE.UA, в Маріуполі школярам гімназії запропонували завдання з використанням російської символіки - герба і прапора Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?