Скандал із візитом "борця з Путіним" в Крим: з'явилися нові звинувачення
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал із візитом "борця з Путіним" в Крим: з'явилися нові звинувачення

Скандал із візитом "борця з Путіним" в Крим: з'явилися нові звинувачення

У мережі обурені поїздкою опозиційного російського журналіста і відомого "борця з президентом РФ Володимиром Путіним" Олександра Рикліна до окупованого Криму і звинувачують його у втраті моралі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста і блогера Саші Сотника.
"Присвячується "домашньому" візиту до Криму "непримиренного борця з путінізмом" Олександра Рикліна...", - написав Сотник, поділившись записом журналіста Павла Гінтова.



Російський громадський діяч Сергій Шаров-Делоне написав у Facebook, що ті, хто публічно засуджував анексію Криму просто не можуть їздити зараз на окупований півострів ні в якому разі.
Всім, крім правозахисників і адвокатів (може, ще й лікарів в екстрених випадках) не можна їздити в Крим з Росії. Навіть, думаю, журналістам (через Україну і з її згоди, напевно, журналістам можна). Не можна, навіть якщо дуже хочеться. Навіть якщо з Кримом пов'язані найтепліші спогади дитинства/отроцтва/юності. Просто тому що не можна. А тим, хто публічно відстоював незаконність анексії Криму, особливо. Це як не можна подавати руку негідникам. Тому що якщо не так, то можна взагалі все. І нинішня російська влада, вийде, що має рацію. А я з цим не можу погодитися".
Раніше глава російської опозиційної партії "Яблуко" Григорій Явлінський заявив, що проблема Криму може бути вирішена на спеціально скликаній міжнародній конференції за участю Росії, України і провідних європейських держав, а також США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?