Скандал із захопленим дроном США: Трамп насмішив помилкою в заяві
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал із захопленим дроном США: Трамп насмішив помилкою в заяві

Скандал із захопленим дроном США: Трамп насмішив помилкою в заяві
Джерело:  online.ua

Новообраний президент США Дональд Трамп осоромився в своєму гнівному заяві з приводу  захоплення Китаєм підводного безпілотника США, назвавши його «безпрезидентським».

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter компанії Merriam-Webster, що видає словники.
«Китай вкрав безпілотник ВМС США в міжнародних водах ... це безпрезидентский акт», — написав Трамп, очевидно, маючи на увазі слово «безпрецедентний».



«Доброго ранку! Слово дня... unpresidented! Ми такого слова ще не вводили, це щось нове, — цей пост зібрав тисячі ретвітів за кілька годин», — написали видавці словників.


Читайте також: Трамп розбурхав світ заявою щодо Китаю: з'явилася реакція Пекіну



Варто відзначити, що в англійській мові слово "безпрецедентний" (unprecedented) досить схоже на «безпрезидентский» (unpresidented), яке вжив Трамп.


Додамо також, що в соцмережах вже не раз відзначали, що у своєму Twitter Дональд Трамп часто ігнорує граматичні правила і неправильно вживає слова.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  новообраний президент США Дональд Трамп обмінявся уколами з Китаєм щодо захоплення безпілотника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?