Скандал між Нідерландами і Туреччиною: Ердоган виступив з гучними звинуваченнями на адресу Заходу
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал між Нідерландами і Туреччиною: Ердоган виступив з гучними звинуваченнями на адресу Заходу

Скандал між Нідерландами і Туреччиною: Ердоган виступив з гучними звинуваченнями на адресу Заходу
Джерело:  Anadolu

Президент Туреччини  Реджеп Ердоган знову висловився на адресу Нідерландів, а також звинуватив Захід у озброєнні терористів на Близькому Сході.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.
"Вороги Анкари слабшають у міру посилення Туреччини. Захід озброює всіх терористів на Близькому Сході. Незважаючи на те що Захід все ще заперечує цей факт, у Анкари є документальні свідчення поставок зброї. Є і фотографії, на яких терористи одягнені в уніформу, зроблену в цих країнах. Кого ви обманюєте? Нам добре відома ваша суть ", - заявив Ердоган у Стамбулі.
Читайте також: "Турецькі" протести в Нідерландах переросли в сутички з поліцією: опубліковано відео


За словами турецького лідера, якщо влада Нідерландів приносить в жертву виборам відносини з Туреччиною, то вона відповідатиме за це. Також, на його думку, "влада Нідерландів перейшла всі межі".
"Дійшло до того, що генконсула не випускали з будівлі дипмісії Туреччини. Все це говорить про те, що нацизм на Заході відроджується. Чим влада Нідерландів може пояснити свої кроки? Туреччина відповість на це. Влада Нідерландів нарешті навчиться нормам дипломатії", - зазначив Ердоган.
"Думаю, що і 250 тисяч турків, які проживають в Нідерландах, скажуть своє слово на виборах 15 березня в цій країні", - додав президент Туреччини.
Як повідомляв ONLINE.UA,  прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що президент Туреччини Реджеп Ердоган перейшов усі межі, назвавши голландців "пережитком нацизму і фашистами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?