Скандал на "Орлі і Решці": ведуча дала коментар
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал на "Орлі і Решці": ведуча дала коментар

Скандал на "Орлі і Решці": ведуча дала коментар
Джерело:  Instagram

Відома українська ведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко, яка потрапила у скандал, розповівши про закулісся тревел-шоу, вибачилася за свої слова перед продюсерами проекту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram провідною.

Тодоренко, перебуваючи в Новосибірську, заявила, що глядачів вводять в оману, розповідаючи про золоту карту з необмеженим фінансовим лімітом - насправді, за словами зірки, бюджет кожної програми жорстко обмежений.

При цьому найдорожчі номери в готелях продюсери беруть в оренду на кілька годин.

На інтерв'ю Регіни відреагувала генеральний продюсер "Орла і решки" Нателла Крапівіна. За її словами, Тодоренко тепер загрожує великий штраф, а також, можливо, звільнення.

Читайте також: Не підібрав правильні слова: у Дорна відреагували на скандальні заяви співака

У свою чергу, РегінаТодоренко написала в своєму мікроблозі звернення, в якому попросила прощення за те, що дезінформувала шанувальників.

Як повідомляв ONLINE.UA, тринадцятий сезон "Орла і решки" ледь не став для Регіни трагічним. Ведуча ледь не задихнулася від отруйного газу, що викидається вулканом, виверження якого почалося для неї абсолютно раптово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?