Скандал навколо голови черкаської поліції: з'явилася заява Деканоїдзе
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал навколо голови черкаської поліції: з'явилася заява Деканоїдзе

Скандал навколо голови черкаської поліції: з'явилася заява Деканоїдзе
Джерело:  online.ua

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе пообіцяла відреагувати на  ситуацію з призначенням нового начальника Головного управління Національної поліції України в Черкаській області, взявши до уваги думку громадськості.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Дзеркало тижня ».


"Ми будемо радитися з усіма, в тому числі, з громадськістю. І приймемо рішення", - сказала Деканоїдзе.


Відзначимо, в Україні розгорівся скандал у зв'язку з призначенням колишнього радника мера Харкова Геннадія Кернеса Валерія Лютого на посаду глави ГУНП в Черкаській області.


На уточнююче запитання «Дзеркала тижня» про позицію з приводу даного призначення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Деканоїдзе відповіла, що консультації з ним також будуть проведені.


При цьому, як стало відомо виданню, черкаські активісти звернулися до глави МВС Авакова, заявивши, що вони виступають категорично проти призначення Лютого начальником поліції в Черкаській області.


"Ця людина була радником одіозного мера Харкова Геннадія Кернеса, на виборах в Кривому Розі сприяла фальсифікаціям на користь представника" Оппоблока "Юрія Вілкула, а будь-яких успіхів у боротьбі зі злочинністю громадськість Кривого Рогу не бачить", - сказано в зверненні, підписаному представниками ГО "Автомайдан-Черкаси", ОК "Азов-Черкаси", "Правого сектора", "Ультрас-Черкаси", "Союзу ветеранів ВДВ", ВО "Свобода" та інших організацій і політсил.


Автори звернення також звернули увагу на те, що за результатами професійної атестації в МВС Лютий був рекомендований на пониження в посаді через низькі бали, отриманих при тестуванні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Черкасах влаштували акцію протесту проти призначення колишнього радника мера Харкова Геннадія Кернеса Валерія Лютого главою Головного управління Національної поліції України в Черкаській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?