Скандал навколо королівського весілля: батько нареченої розчарував новим рішенням
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал навколо королівського весілля: батько нареченої розчарував новим рішенням

Скандал навколо королівського весілля: батько нареченої розчарував новим рішенням
Джерело:  TMZ

Скандал навколо весілля принца Гаррі і Меган Маркл набирає обертів. Після того, як стало відомо про спроби батька нареченої заробити на ексклюзивних фото з заходу для преси, він раптово відмовився їхати на весілля доньки.

Про нове скандальне рішення Томаса Маркла дізналися західні інсайдери, передає ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Батько Меган Маркл заявив журнулістам, що передумав вести дочку до вівтаря. Він не хоче йти на весілля, так як побоюється "незручних" запитань з приводу скандалу зі зливом ексклюзивних фото пресі.

Томас Маркл та Меган Маркл

Джерело нагадує, що скандал навколо королівського весілля розвернувся на тлі того, що Томас Маркл вступив у шахрайську змову з британським папараці, який за дорученням батька Меган Маркл зробив його постановочні знімки. Зокрема, фейковими фото виявилися кадри, на яких Томас сидить в кафе і розглядає книгу про британські традиції, а також проходить примірку костюма для весілля дочки.

Фейкове фото Томаса Маркла

При цьому ці фото вдалося вдало злити журналістам. Відомо, що за них ЗМІ фотографу заплатили 140 тисяч доларів, частина яких дісталася Томасу Марклу.

У Кенсингтонському палаці вже відреагували на рішення Томаса Маркла. Вони закликали громадськість поставитися з розумінням до цієї ситуації, зазначивши, що це особисті передвесільні клопоти Меган.

Повідомляється також, що сама Меган Маркл засмутилася через відмову батька відвідати її весілля. За даними інсайдерів, на весіллі наречену буде підтримувати тільки її мама, з якою у Меган дуже близькі стосунки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що брат Меган Маркл закликав принца Гаррі не одружуватися на актрисі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?