Скандал навколо серіалу з «доброю ДНР»: з'явилися перші звільнені
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал навколо серіалу з «доброю ДНР»: з'явилися перші звільнені

Скандал навколо серіалу з «доброю ДНР»: з'явилися перші звільнені
Джерело:  online.ua

Глава Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко прийняв рішення про розпуск  експертної комісії, яка не виявила порушень в скандальному серіалі ТРК Україна "Не зарікайся", продовживши його прокатне посвідчення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.

"Після обурення громадськості змістом однієї з серій цього серіалу (яке я поділяю) я ініціював невідкладний розгляд цього твору Експертною комісією з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно. Позитивне рішення експертів про можливість показу цього серіалу стало для мене неприємною несподіванкою, і я не можу з ним погодитися. Саме тому, враховуючи надзвичайний громадський резонанс з цього приводу, я вважаю за потрібне припинити повноваження нинішнього складу комісії і сформувати новий її склад", - написав він.

За словами Іллєнка, основним завданням цієї комісії є захист інформаційного простору України, тому серед її членів повинні бути фахівці, "які зможуть чітко, послідовно і професійно таку функцію виконувати виходячи з патріотичних позицій".

Нагадаємо,  приводом для перевірки серіалу стало те, що, на думку багатьох користувачів, в серіалі присутні проросійські мотиви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?