Скандал у Росії: комуністи вимагають заборонити гру «Секс зі Сталіним»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал у Росії: комуністи вимагають заборонити гру «Секс зі Сталіним»

Скандал у Росії: комуністи вимагають заборонити гру «Секс зі Сталіним»
Джерело:  online.ua

У Росії набирає обертів скандал навколо виходу онлайн-гри «Секс зі Сталіним» (Sex with Stalin). Голова ЦК партії «Комуністи Росії» вимагає заборонити розповсюдження цієї гри на території РФ та притягти до кримінальної відповідальності розробників за «розповсюдження порнографії. Як повідомляє ONLINE.UA, вже готується подання відповідного звернення у прокуратуру Москви.

За словами лідера «Комуністів Росії» Максима Сурайкіна, сама ідея створення такої гри могла прийти в голову «лише людині з хворою психікою». Про це він заявив в ефірі радіостанції «Говорит Москва».

«Однозначно треба заборонити. Це схоже на повне перекручення і підпадає, я думаю, під цілий ряд статей Кримінального кодексу… Мені здається, така ідея могла прийти в голову тільки людині з дуже хворою психікою…Треба звернутися в прокуратуру, щоб вона провела аналіз гри, тому що ігри розраховані на молодь. Такого роду гра підпадає під пропаганду порнографії, це кримінальна стаття. Це просто знущання над нашою радянською історією і над великим лідером», – заявив Сурайкін.

За сюжетом гри Sex with Stalin геймеру пропонується вступити в інтимний зв’язок з радянським лідером. При цьому користувач може обрати кілька варіантів сексуальних стосунків, включаючи садомазохизм.

Незважаючи на те, що розробником Sex with Stalin є маловідома компанія Boobs Dev, сама гра розповсюджується у популярному онлайн-сервісі Steam, користувачами якого є кілька мільйонів геймерів з усього світу.

Нагадаємо, що за інформацією ONLINE.UA, нещодавно знаменитий актор Ештон Кутчер дав покази в справі про вбивство молодої жінки, яке сталося 18 років тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?