Скандал у Шустера: депутат поскаржився, що його вигнали з ефіру
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал у Шустера: депутат поскаржився, що його вигнали з ефіру

Скандал у Шустера: депутат поскаржився, що його вигнали з ефіру
Джерело:  online.ua

Нардеп від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко поскаржився, що йому довелося піти з ефіру Шустер Live через прихід  лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.


За словами нардепа, подібне повторюється вже багато років: Тимошенко вимагає, щоб він не був присутній в ефірі під час її виступів. "Пояснення - тому що я почну розповідати про те, ким є Юлія Тимошенко насправді: про її офшори, про її відкатах на рахунки Лазаренка, про її спроби розділити владу з Януковичем на 20 років, про її хронічну нездатність дати відповідь на прямі запитання", - пояснив Сергій Лещенко.


"Час іде, змінюються президенти, а правила не змінюються: у нас залишаються табу навіть на опозиційних каналах як 3s.tv. Шкода", - резюмував депутат.


Київський блогер Олександр Барабошко прокоментував ситуацію наступним чином: "Саме тому не варто вписуватися за Шустера".


Користувач Віталій Бакарді обурився повідомленням: "мочив ти пискуна і наливайку сьогодні знатно. Але зрозуміти, що тебе просять піти, і ти йдеш перед приходом Тимошенко - це мені не зрозуміти! Чому в прямому ефірі ти не підняв це питання?!?!"


І ще один користувач, Костянтин Кошелєв, додав, що даремно Сергій Лещенко погодився покинути ефір: "Я дивився ефір цієї передачі щойно. Слухав Ваш виступ. Тепер вимкнув. Тимошенко мені давно не цікава. Було б здорово, якби Ви відмовилися йти з ефіру і сказали б про це. Даремно так не поступілі-). Це проблема Тимошенко-). Але не Ваша".


Як повідомляв ONLINE.UA, нардепи  Сергій Лещенко та Світлана Заліщук потрапили в кадр під час виступу їхньої колеги у Верховній Раді і повеселили своєю поведінкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?