Скандал в Європарламенті: депутати намагалися зірвати пленарне засідання
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал в Європарламенті: депутати намагалися зірвати пленарне засідання

Скандал в Європарламенті: депутати намагалися зірвати пленарне засідання
Джерело:  online.ua

З липня група євродепутатів намагалася зірвати початок пленарного засідання Європейського парламенту в Страсбурзі. Парламентарі завадили технічним працівникам запустити систему озвучування, тому що вони хотіли продемонструвати свою солідарність з перекладачами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Відомо, що перекладачі ЄП уже давно перебувають у протистоянні з адміністрацією, вимагаючи поліпшення умов праці і скаржачись на перевантаження і зневажливе ставлення до їхньої роботи.

"Ці парламентарії завадили технікам увійти в технічне приміщення. Тобто вони взяли на себе роль профспілкових активістів. Але переговори між перекладачами і адміністрацією ЄП тривають, і їм не слід було втручатися в цю ситуацію. Це причина, з якої ми затримали роботу. І я хочу вибачитися перед болгарським головой й усіма іншим парламентаріям", - зазначив глава Європарламенту Антоніо Таяні.

 Вказано, що перші 40 хвилин телеслужба Європарламенту транслювала засідання без звуку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова Європейського парламенту Антоніо Таяні заявив, що проведення власної національної міграційної політики може призвести до розпаду ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?