Скандал: в мережі обговорюють відео з міністром України і бойовиками ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал: в мережі обговорюють відео з міністром України і бойовиками ДНР

Скандал: в мережі обговорюють відео з міністром України і бойовиками ДНР
Джерело:  online.ua

У соцмережах з гнівом обговорюють відеосюжет каналу «1+1», на якому міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик обговорює з бойовиками так званої ДНР схеми продажу вугілля.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Це пі ... ц - міністр енергетики України Насалик, в Донецьку, мило розмовляє з одним з ватажків ДНР про вугільні схеми. При цьому весело сміється, коли сепар йому розказує, де вигідно тримати українські війська», - пише в коментарях до відповідного уривку відео блогер Максим Іванищев.
«Поки у терористів будуть гроші - вони будуть воювати нескінченно. Кожен вагон вугілля, куплений у них цією міністерською твариною, який він тепер ще й перепродує за кордон - це міни та снаряди, що щодня вбивають наших пацанів. Це зрада державою своїх солдатів», - додав Іванищев.
«У мене багато хто питає, коли закінчиться війна? Так ось - поки на війні, а фактично на смертях, міністри, олігархи, генерали будуть заробляти мільйони, війна в Україні не закінчиться ніколи», - пише Іванищев в коментарях.
«Це повна впевненість у безкарності (дах на самому верху) і відсутність інстинкту самозбереження", - коментує користувач Микола Барикін.



«Пі..ець козирний! Одні ує..ни змінили інших ує ... ів!», - обурюється користувач Kyssa Oleksandr.




Відео телеканалу "1+1" "Українські сенсації. Сім округів в Раду" дивитися з 8.35.



Як повідомляв ONLINE.UA, СБУ розслідувала причетність радника міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика Юрія Зюкова до діяльності угруповань ДНР і ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?