Скандал в Раді: оприлюднено ще один цікавий звіт допиту нардепів на поліграфі
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал в Раді: оприлюднено ще один цікавий звіт допиту нардепів на поліграфі

Скандал в Раді: оприлюднено ще один цікавий звіт допиту нардепів на поліграфі
Джерело:  online.ua

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубинський показав звіт поліграфолога про проходження детекора брехні. У документі говориться, що нардеп не причетний до домовленостей щодо грошової винагороди за голосування проти законопроєкту про ліквідацію корупційних схем при оцінці об'єктів нерухомості. Копію звіту поліграфолога Дубинський опублікував на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Дубинський правдиво відповів на всі питання щодо своєї непричетності до домовленості, очікування і одержання неправомірної грошової нагороди за голосування законопроєкту 2047 і не знає, хто з членів комітету причетний до цього", - йдеться у висновку поліграфолога.

Також у висновку зазначено, що за час роботи у Верховній Раді опитуваний не отримував грошових винагород чи будь-яких інших за сприяння в голосуванні законопроєктів на прохання будь-яких осіб.

Нагадаємо, 23 і 24 жовтня кілька "слуг народу" за своєю ініціативою пройшли перевірку на поліграфі з питання підкупу в комітеті Ради. 11 депутатів від "Слуги народу", які входять до комітету з фінансів, податкової та митної політики, підозрюють в отриманні по 30 тис доларів за не підтримання в комітеті законопроєкту про ліквідацію корупційних схем при оцінці об'єктів нерухомості. У конфлікт втрутився навіть президент Володимир Зеленський, який закликав всіх фігурантів скандалу пройти поліграф.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що поліграфологи розповіли про несподівані підсумки перевірки нардепа від "Слуги народу". Зокрема, перевірка поліграфом встановила, що народний депутат Олег Марусяк не отримував гроші за голосування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?