Скандал з літаком "Бєлавіа": в Україні заступилися за свою людину
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал з літаком "Бєлавіа": в Україні заступилися за свою людину

Скандал з літаком "Бєлавіа": в Україні заступилися за свою людину

Через десять днів після інциденту з літаком "Бєлавіа", який повернули від кордону Білорусі в аеропорт Жуляни, в державній організації "Украерорух" прокоментували подію і заявили, що диспетчер діяв в інтересах нацбезпеки України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольскую правду в Украине", якій дав коментар "Украерорух".
"У Украерорух надійшла інформація про необхідність повернути літак рейс BRU 840 авіакомпанії "Бєлавіа" в зв'язку з загрозою національній безпеці України. Ця вимога була виконана. Диспетчер обслуговування повітряного руху діяв в інтересах національної безпеки України і відповідно до міжнародної практики, прийнятої в подібних випадках", - відзначили в компанії.
Також в "Украерорусі" додали, що фінансові питання з авіакомпанією "Бєлавіа" вирішують у відповідності з практикою, прийнятою у взаєминах між провайдером аеронавігаційних послуг і авіакомпанією.
Нагадаємо, "Бєлавіа" заявляла, що вимагатиме від української сторони компенсації завданих збитків.
Як повідомляв ONLINE.UA, пасажирський літак авіакомпанії "Бєлавіа" повертали в київський аеропорт "Жуляни" під загрозою підняти винищувачів через політолога, голови міжнародної громадської організації "Громадянський Союз" Армена Мартиросяна, який під час Євромайдану підтримував дії екс-президента-утікача Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?