Скандал з любителькою "Русского міра" в Києві: в мережі відповіли її захисникам
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал з любителькою "Русского міра" в Києві: в мережі відповіли її захисникам

Скандал з любителькою "Русского міра" в Києві: в мережі відповіли її захисникам

Відомий український блогер Олександр Михельсон відповів тим, хто захищає колишнього шеф-редактора "Радіо Вести" Ірину Гаврилову, яку спіймали на симпатіях до так званого "русского міра".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Михельсона.
"Так про Ірину, біда мені, Гаврилову, якій не дали стати шеф-редактором радіо "Вістей". І деякі товариші активно пишуть тепер, як це недобре - карати за переконання, і які негідники ці стукачі і донощики, які до цього довели. Ну, "довели" люди, значно більш авторитетні, ніж я - і в ФБ, і взагалі - але, наскільки я бачу, сам пост на цю тему був саме мій. Тому на правах першопрохідника маю задоволення повідомити наступне. Доносом це було б, якби зазначена Ірина, скажімо, поділилася своєю нестримною радістю з приводу загибелі Сліпака й іншими думками з, умовно, Михельсоном за чаркою дружнього чаю. Або, ще гірше, якби вона цим ділилася за чаркою дружнього чаю з кимось іншим, а умовний Міхельсон підступно підслуховував", - написав він.
Блогер підкреслив, що якщо Гаврилова може висловлювати свою думку про загибель українських добровольців, то хтось може висловлювати думку, що вона не повинна займати високу посаду в Україні.
"Це був би донос. Але Ірина, слава богу, живе у відносно демократичному суспільстві, тому свої думки висловлювала вільно на ФБ. І ніяка кривава СБУ її за це не закатувала, і ніхто не розіп'яв на площі імені Леніна. Просто виявилося, що ці думки розділяються далеко не всіма. І якщо Ірина має право на думку, що вбивати українських добровольців - це добре, хтось інший має право на думку, що така Ірина не може і не повинна бути шеф-редактором чого б то не було на території України", - зазначив Михельсон.
Нагадаємо, медіа-холдинг "Вести-Украина" прийняв рішення про звільнення шеф-редактора "Радіо Вести" Ірини Гаврилової на наступний день після призначення на посаду в зв'язку з її публічними висловлюваннями про симпатії до так званого "русского міра".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?