Скандал з маєтками прем'єра Росії: мережу підкорило смішне відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Скандал з маєтками прем'єра Росії: мережу підкорило смішне відео

Скандал з маєтками прем'єра Росії: мережу підкорило смішне відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося смішне відео з приводу скандалу з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим, у якого виявили маєтки в Росії і за кордоном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Youtube "Сатіробус".
Раніше повідомлялося, що згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального, Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб. Також у російського політика є кілька маєтків в різних точках світу.

Читайте також: Відомий карикатурист висміяв скандал з прем'єром Росії
У відео показана реакція лідера Третього Рейху Адольфа Гітлера на 7 мільйонів переглядів фільму про розслідування ФБК "Він вам не Дімон".


Користувачів Twitter підкорило смішне відео.






Як повідомляв ONLINE.UA, в російському Санкт-Петербурзі затримали шістьох учасників мітингу, присвяченого розслідуванню Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального про майно прем'єр-міністра і екс-президента РФ Дмитра Медведєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?