Скандал з обшуками у Шустера: суд зробив заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з обшуками у Шустера: суд зробив заяву

Скандал з обшуками у Шустера: суд зробив заяву

Печерський районний суд Києва спростував інформацію про видачу дозволу на  обшуки за місцем проживання телеведучого Савіка Шустера.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прес-служби Печерського райсуду в Facebook.
У суді наголосили, що прокурор просив надати тимчасовий доступ до деяких документів, які відносяться до діяльності Шустера, але не клопотав про проведення обшуків.
«2 листопада 2016 року слідчим суддею Печерського районного суду. Києва Карабанем В. М. у відкритому судовому засіданні були розглянуті клопотання прокурора про надання тимчасового доступу до речей і документів, які знаходяться у володінні кіпрських компаній і банку Республіки Кіпр, що стосуються надання або повернення фінансового кредиту, наданого Савіку Шустеру за договором позики (копії документів)», — йдеться в заяві.
У прес-службі зазначили, що «в провадженні суду клопотань органів досудового розслідування чи прокурора про проведення обшуку, стосується Савіка Шустера, не знаходилося».

Як повідомляв ONLINE.UA, у  квітні 2016 року Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні начебто через розслідування кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків.


Також нагадаємо, що у липні Київський апеляційний адмінсуд вирішив підтвердити право Шустера на роботу в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?