Скандал з Парасюком: у Авакова зробили новий випад на адресу нардепа
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з Парасюком: у Авакова зробили новий випад на адресу нардепа

Скандал з Парасюком: у Авакова зробили новий випад на адресу нардепа

Поліція Донецької області зібрала понад 500 підписів під зверненням до президента України, голови Верховної Ради та генерального прокурора з проханням позбавити народного депутата Володимира Парасюка недоторканності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ГУ Нацполіції Донецької області В'ячеслава Аброськіна.
"16 березня 2017 в главку поліції Донеччини відбулися збори особового складу. Я розповів про події останніх днів, зокрема про ганебну поведінку деяких народних депутатів України, про напади Володимира Парасюка на поліцейських, про загрози, які отримують наші співробітники на свою адресу і своїх сімей за сумлінне виконання службових обов'язків. "Ти - дурень, а я недоторканна людина", - віщав народний обранець заступнику начальника Краматорського ОП Андрію Друмову. Після опублікування "співчуваючими Парасюка" персональних даних в Інтернеті Андрій Друмов почав отримувати погрози: "Ми знаємо, де твоя сім'я, ми знаємо, де твоя дочка", - написав він.
Читайте також: Аваков порадував учасників сутички з Парасюком: з'явилося фото
За словами Аброськіна, такі речі не можна залишати без реакції.
"Тому особовий склад поліції звертається до президента України, голови Верховної Ради України та генерального прокурора з проханням позбавити народного депутата Володимира Парасюка недоторканності. За свої вчинки потрібно відповідати. Особливо народним депутатам, бо вони повинні бути зразком поваги до закону, інакше беззаконня породжує розпад держави", - заявив глава поліції Донецької області.
Він додав, що лист вже підписали понад 500 співробітників поліції Донбасу і 17 березня він буде переданий в територіальний підрозділ поліції, "щоб кожен бажаючий поліцейський зміг приєднатися. Також підтримати діючих співробітників погодилися і пенсіонери і ветерани ОВС".




Нагадаємо, 14 березня на блокпосту під Слов'янськом між активістами блокади Донбасу і співробітниками правоохоронних органів виник конфлікт, в результаті якого постраждало семеро поліцейських.
При цьому Аброськін звинуватив Парасюка в провокаціях, які стали причиною конфлікту.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Парасюк відреагував на слова президента України Петра Порошенка, який 15 березня на екстреному засіданні РНБО щодо блокади Донбасу назвав його "депутатом середнього роду".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?