Скандал з підставними людьми Путіна: в мережі обговорили фото справжніх рибалок
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал з підставними людьми Путіна: в мережі обговорили фото справжніх рибалок

Скандал з підставними людьми Путіна: в мережі обговорили фото справжніх рибалок
Джерело:  online.ua

У мережі обговорюють фото справжніх рибалок, зроблені  на озері Ільмень, куди приїжджав з підставними людьми президент Росії Володимир Путін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувача Nikitich.
Нагадаємо, раніше Путіна викрили в підтасовуванні: виявилося, що його оточення на різних фотографіях різного часу складають одні й ті ж люди. У соціальних мережах звернули увагу, що "рибалки" з групових знімків Путіна і Медведєва на острові Ліпно в Нижегородській області, виявилися поруч з президентом Росії і на різдвяних фотографіях з в храмі Юр'єва монастиря.
"Фото СПРАВЖНІХ рибалок з того озера, куди приїжджав Путін. Озеро Ільмень", - підписав користувач фото.
Читайте також: Шум навколо підставних людей Путіна: з'явилася нова скандальна деталь
У мережі прокоментували фотографії справжніх рибалок. Так, російський драматург, публіцист і блогер В олодимир Голишев написав в Twitter:
"Раз я видел, сюда мужики подошли,
Деревенские русские люди,
Помолились на церковь и стали вдали,
Свесив русые головы к груди..."





Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах продовжують коментувати присутність одних і тих же людей на публічних заходах, у яких бере участь президент Росії Володимир Путін.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?