Скандал з сепаратизмом розгорівся навколо нового глави Одеської ОДА
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал з сепаратизмом розгорівся навколо нового глави Одеської ОДА

Скандал з сепаратизмом розгорівся навколо нового глави Одеської ОДА
Джерело:  online.ua

У мережі стверджують, що нібито батько  новопризначеного голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова  Володимир Степанов, в минулому депутат міської ради Слов'янська, міститься в базі сайту «Миротворець» в якості пособника окупантів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter користувача Ukraine Right Now.


«Нічого особливого ... Просто батько глави Одеської ОДА на Миротворці за здачу Слов'янська Гіркіну», - написав Ukraine Right Now і опублікував відповідний скріншот.



При цьому в мережі деякі користувачі засумнівалися в тому, що Володимир Степанов з «Миротворця» - батько одеського губернатора Максима Степанова, а не просто однофамілець.


Читайте також:  В Україні на прикладах сепаратизму і скандального каналу розвінчали образи головних олігархів


Тетяна Юріївна: Може, збіг ... Якщо ні, то це знову зрада.


«Максим Володимирович Степанов голова ОДА, так, але точно це його батько?", - пишуть в мережі.



«Одеська Народна Республіка гряде?», - іронізують інші користувачі.



Прибережний Лис: Ні, тут хитріше. Вишиванки, гімн, промови про єдину Україну і при цьому на ділі все навпаки! Але Формально - Україна.


Дмитро Кордюков: Ой! Я думаю, Миротворець виправить, а то перед президентом якось незручно виходить.


Нагадаємо, президент України Петро Порошенко представив Максима Степанова в якості нового голови Одеської обласної державної адміністрації 12 січня.



Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Петро Порошенко жорстко обсмикнув одеського чиновника, який хотів задати питання під час представлення нового керівника Одеської ОДА Максима Степанова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?