Скандал з "сірим кардиналом" Путіна: у Авакова придумали жорсткий жарт
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал з "сірим кардиналом" Путіна: у Авакова придумали жорсткий жарт

Скандал з "сірим кардиналом" Путіна: у Авакова придумали жорсткий жарт
Джерело:  online.ua

Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко висміяв слова прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова про те, що  помічник президента Росії Владислав Сурков, якого називають «сірим кардиналом» Путіна в питаннях Криму і Донбасу, не користується електронною поштою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Геращенко.


Відзначимо, 24 жовтня українські хакери виклали нібито вміст електронного листування Суркова, однак у багатьох виникли сумніви в достовірності даних.


При цьому прес-секретар Путіна заявив, що Сурков взагалі не користується електронною поштою.


«Мем від Пєскова: "Сурков взагалі не користується електронною поштою, зубною щіткою і туалетним папіром - Сурков користується народною довірою», - написав Геращенко в своєму Twitter.




Як повідомляв ONLINE.UA, в електронному листуванні нібито  помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова, опублікованій українськими хакерами, виявили документ, який показує, що РФ готувалася до анексії Криму за кілька місяців до проведення на півострові незаконного псевдореферендума.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?