Скандал з тестем Клімкіна: дружина міністра відверто розповіла про батька
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з тестем Клімкіна: дружина міністра відверто розповіла про батька

Скандал з тестем Клімкіна: дружина міністра відверто розповіла про батька

Дружина глави Міністерства закордонних справ України Павла Клімкіна Марина Михайленко після скандалу з її батьком, що живе в Криму, не збирається від нього відмовлятися, хоча довгий час не спілкується з ним.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
«З огляду на інформацію, поширену в інтернеті щодо мого батька, вважаю за необхідне зазначити, що мої предки - українці - були тісно пов'язані з Кримом. Там поховані мої прабабуся, бабуся і дід. Тому анексія Криму стала для мене особистою трагедією», - написала вона.
За словами Михайленко, вона ніколи не прийме і не змириться з окупацією.
«Для мене це втрата не тільки частини території моєї країни, я втратила частину моєї історії і душі. І нехай для когось це звучить пафосно», - заявила дружина глави МЗС.
Крім того, вона підкреслила, що не збирається «зрікатися свого батька, незважаючи на те, що вже деякий час не спілкуюся з ним».
«Подвиг Павлика Морозова» навіть в моєму напіврадянському дитинстві (закінчила школу в 1992 році за незалежної Україні) не викликав у мене нічого, крім відрази. Я буду завжди вдячна моїм батькам за все, що вони для мене зробили», - зазначила жінка.
Михайленко додала, що «російська агресія є трагедією багатьох українських сімей, і кожній з них цей біль доводиться переживати особисто. Мені ж - публічно».


Марина Михайленко/Facebook 

«Абсолютно очевидно, що за відсутності інших аргументів і фактів, мене і мою сім'ю можуть активно використовувати проти мого чоловіка. На те вона і інформаційна війна. Зрозуміло, що його професіоналізм і патріотизм дуже сильно комусь заважають», - заявила вона.


Крім того, жінка зазначила, що 19 років свого життя вона віддала дипломатії.


«За цей час, завдяки долі, мала честь працювати з багатьма моїми колегами, які зараз гідно і самовіддано борються за вільну європейську Україну як на «внутрішньому», так і на «зовнішньому» фронтах. І якщо хто-небудь з них знає хоча б про один факт, коли я діяла всупереч інтересам моєї країни, нехай публічно «кине в мене камінь», - резюмувала вона.


Нагадаємо, глава МЗС

Павло Клімкін в своїй декларації про доходи за 2015 рік вказав як свою дружину Марину Михайленко, в той час як в декларації за 2014 рік нею значилася Наталія Клімкіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?