Скандал з українськими політиками в Криму: окупанти прикинулися "дбайливими"
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал з українськими політиками в Криму: окупанти прикинулися "дбайливими"

Скандал з українськими політиками в Криму: окупанти прикинулися "дбайливими"
Джерело:  ria.ru

У Росії мають намір тримати в таємниці імена українських політиків, які прибули в окупований Крим в складі міжнародної делегації, нібито з міркувань безпеки.
Про це заявив депутат Держдуми РФ Руслан Бальбек, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
За його словами, окупанти вирішили "подбати" про українців, які прибули на півострів, "щоб не допустити над ними розправи з боку фашистських молодчиків з національних батальйонів".
Читайте також: В одном у з регіонів Росії офіційно плюнули на "кримнаш"
"На сьогоднішній день поїздка українського політика в Крим може стати самогубством в самому прямому сенсі цього слова", - розповів Бальбек.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в російських ЗМІ з'явилися повідомлення про прибуття на окупований півострів групи депутатів з європейських країн, а також перший візит українських політиків.
В Україні негайно відреагували на цю звістку: секретар РНБО Олександр Турчинов доручив СБУ перевірити ці повідомлення і вжити відповідних заходів у разі підтвердження.
Пізніше радник глави СБУ Юрій Тандит припустив, що "українськими політиками" в Росії назвали представників окупованих районів Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?