Скандал зі співачкою-"кримнашисткою": з'явилася драматична деталь
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал зі співачкою-"кримнашисткою": з'явилася драматична деталь

Скандал зі співачкою-"кримнашисткою": з'явилася драматична деталь
Джерело:  ТСН

Бабуся співачки Наташі Корольової, якій СБУ заборонила в'їзд в Україну на п'ять років, хоче емігрувати до Росії.
Про це розповів директор палацу "Україна" Роман Недзельський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
"А що тут коментувати? Як у нас кажуть в Україні: "Маємо те, що маємо". Дожили, "Наташа Корольова - загроза національній безпеці". Так знайте ж всі, хто доклав до цього руку: концерт Корольової в палаці "Україна" скасований, і втрати палацу і відповідно державного бюджету - півмільйона гривень", - заявив Недзельський.
Він також додав, що розмовляв з Корольовою по телефону, і вона сказала, що її 94-річна бабуся Соня має намір покинути Україну і поїхати до внучки.
"Я тільки-но розмовляв з Наташею, їй зателефонувала її 94-річна бабуся і сказала: "Внучка, їду з України до тебе. А то якщо помру, то ти мене і поховати не зможеш", - сказав директор палацу "Україна".
Як повідомляв ONLINE.UA, в 2014 році Корольова підтримала анексію Криму, а в 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія", і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?