Скандал зі знущаннями з дитини під Києвом: з'явилася гучна подробиця
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал зі знущаннями з дитини під Києвом: з'явилася гучна подробиця

Скандал зі знущаннями з дитини під Києвом: з'явилася гучна подробиця
Джерело:  online.ua

Кримінальну справу за фактом знущань з дівчинки в санаторії "Орлятко" під Києвом закрито, оскільки слідчі заявили, що дитина нібито завдала собі каліцтва сама.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook батька дівчинки Андрія Наливайка.
Нагадаємо, в серпні став набирати обертів скандал з дівчинкою, з якої знущалися в санаторії в Ворзелі. Персонал прив'язував дитину до стільця і ​​обливав її водою, намагаючись заспокоїти. При цьому у дівчинки зафіксували побої.
На запит батька дівчинки Андрія Наливайка Головне управління Національної поліції в Київській області відповіло, що справу закрито, оскільки мала завдавала собі ран сама.
Згідно судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження на тілі дитини знаходяться в ділянках, доступних для самозавдання.
Слідчим відділом Ірпінського відділу поліції це кримінальне провадження постановою від 17.10.2016 закрито, в зв'язку з відсутністю в діянні складу кримінального злочину (на підставі ст. 284 ч. 1 п. 2 КПК України).
"За фактом побиття було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування встановлено, що ніхто з працюючого персоналу, ні діти, які в той час перебували в санаторії "Орлятко" , тілесних ушкоджень дівчинці не завдавав", - йдеться у відповіді.




Як повідомляв ONLINE.UA, Департамент охорони здоров'я Київської міської адміністрації 15 серпня закінчив перевірку фактів неналежного ставлення до дитини в дитячому спеціалізованому санаторії "Орлятко", за результатами якої співробітник, який перевищив обов'язки при наданні медичної допомоги дівчинці, звільнений.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?