Скандаліст Ракицький зробив нову заяву про українську збірну
Категорія
Спорт
Дата публікації

Скандаліст Ракицький зробив нову заяву про українську збірну

Скандаліст Ракицький зробив нову заяву про українську збірну

Захисник російського футбольного клубу "Зеніт" Ярослав Ракицький, який раніше виходив на поле за українську збірну, виступив з новою заявою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Футболіст знову вирішив прокоментувати своє рішення щодо виходу з національної команди України.

"Після мого рішення завершити виступи за збірну хтось критикував, а хтось писав, що розуміє мене. Збірну обговорювати не дуже хочу. Скажу так: без мене команда і так грає добре. Я там буду зайвим", - стверджує Ракицький.

Нагадаємо, нещодавно заяви гравця "Зеніта" спричинили скандал у мережі. Підігрів ситуацію вибір захисника продовжити кар'єру у російському футболі.

Ярослав Ракицький востаннє виходив на поле в українській формі восени 2018 року. То був матч проти чеської збірної, який закінчився перемогою України з рахунком 1:0.

Загалом захисник відіграв 54 матчі. Він відзначився 5 голами у ворота суперників.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська збірна наразі заробила собі вихід у Євро-2020. Нещодавно відбулося жеребкування учасників відбору, яким ще потрібно добитися права на виступ. За підсумками цієї події вдалося з'ясувати, з ким може зіткнутися Україна на європейському турнірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?