Скандальна екс-регіоналка знову набрехала про Україну на РосТВ: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальна екс-регіоналка знову набрехала про Україну на РосТВ: опубліковано відео

Скандальна екс-регіоналка знову набрехала про Україну на РосТВ: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній народний депутат "Партії регіонів" Олена Бондаренко

 в ефірі одного з російських телеканалів в черговий раз заявила, що нинішня влада в Україні влаштувала в 2013 році державний переворот, а прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про те, що Україні не потрібен Євросоюз.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, яке з'явилося в Youtube 1 липня.


"Однозначно, що рішення в громадянському конфлікті на сході України немає і бути не може. Другий момент, коли нам намагаються втюхати красиву цукерку у вигляді виборів і кажуть, що це вирішить всі наші проблеми. Ви знаєте, з шулерами сідати за один стіл грати в карти ніхто не буде. Ці люди прийшли до влади незаконним шляхом, через державний переворот. І на даний момент довіряти цим людям виборну кампанію, в тому числі і без Донбасу, це фактично собі будувати шибеницю", - сказала Бондаренко.


Вона додала, що під час виборів на окупованому Донбасі можуть бути іноземні спостерігачі та "інші зарубіжні країни, як гаранти".


"Але вірити Україні і залучати її у виборчий процес на Донбасі... вибачте, вони показали вже все, на що здатні", - зазначила екс-регіоналка.


Вона також збрехала і про те, що прем'єр-міністр Гройсман сказав, що Україна може обійтися і без Євросоюзу.


"Ті, хто агітував за Європейський Союз, зокрема, Гройсман, який у нас зараз прем'єр-міністр, він раптом заспівав зовсім іншу пісню. Він сказав: "Ви знаєте, ми Європу в Україні можемо побудувати і без Євросоюзу". Це те, що говорилося регіоналами 5 років тому, 7 років тому, 3 роки тому і так далі", - заявила Бондаренко.



Насправді,

Гройман говорив про те, що переконаний, що Україна буде через десять років в ЄС

.


"Я переконаний, що Україна буде через десять років в ЄС. Ми йдемо європейським шляхом, і це означає для нас: свобода, права людини і сильна економіка", - сказав раніше прем'єр в інтерв'ю газеті Funke Mediengrupp.


Нагадаємо,

під час антикризового форуму в Харкова, який організував "Опозиційний блок", колишній народний депутат Олена Бондаренко заявила, що конфлікт на Донбасі є виключно громадянським

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?