Скандальна розмова Трампа та Зеленського - у Путіна відреагували
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальна розмова Трампа та Зеленського - у Путіна відреагували

Скандальна розмова Трампа та Зеленського - у Путіна відреагували

Кремль не вважає доцільним повноцінно коментувати оприлюднення повного тексту розмови між президентами України та Сполучених Штатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство УНІАН.

За словами Дмитра Пєскова - прессекретаря голови РФ Володимира Путіна, він не буде оцінювати чи якось інакше коментувати зазначений факт.

"Загалом треба визнати, що, звичайно, публікація повного запису розмови, чи то телефонна розмова чи особиста розмова, це нечасто зустрічається в дипломатичній міждержавній практиці, принаймні, нечасто траплялося досі", - підкреслив він.

Представник Путіна зазначив, що публікація відбулася зі згоди обох сторін - Києва та Вашингтона.

Нагадаємо, Білий дім оприлюднив стенограму після звинувачень проти президента Дональда Трампа у протизаконному тиску на Україну.

Як повідомляв ONLINE.UA, Президент України Володимир Зеленський зазначив під час липневої розмови з американським лідером, що новий генпрокурор є його людиною "на 100%". Він пізніше пояснив, кожен представник його команди - його особистий товариш і друг. Саме через це й був нібито обраний згаданий вираз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?