Скандальна співачка відверто розповіла про свою орієнтацію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальна співачка відверто розповіла про свою орієнтацію

Скандальна співачка відверто розповіла про свою орієнтацію
Джерело:  Variety

Американська співачка Майлі Сайрус відверто розповіла про свою сексуальну орієнтацію. Зірка зізналася, коли зрозуміла, що пансексуальна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.
Як відомо, 23-річна співачка зустрічалася і з чоловіками, і з жінками. Її вважали бісексуальною доти, поки минулому році вона не зізналася в своїй пансексульності.
Пансексуальність - термін, використовуваний в сексології для позначення сексуального або романтичного потягу до людей незалежно від біологічної статі та гендерної ідентичності. На відміну від терміну "бісексуальність", термін "пансексуальність" позначає більш ширше поняття і підкреслює не подвійність потягу, а його незалежність від статевих умовностей. Пансексуали відкриті для стосунків з людьми, які не ідентифікують себе як "чоловік" або "жінка", а тому відкидають гендерну бінарність.
Співачка відверто розповіла журналу, як вона зрозуміла, ким вона є насправді.
"Все своє життя я не розуміла свою стать і сексуальність. Я завжди ненавиділа слово "бісексуальність" — навіть воно заштовхувало мене в коробку. Я навіть не замислююся, чоловік переді мною або дівчина. Мої очі почали відкриватися в п'ятому або шостому класі. Мої перші стосунки були з дівчиною", - зізналася Сайрус.
Також Майлі розповіла, що батьки не розуміють її.
"Всесвіт завжди давав мені зрозуміти, що зі мною все буде в порядку. Навіть тоді, коли батьки не розуміли мене. Я відчувала, що одного дня вони зрозуміють", - додала співачка.
Нагадаємо, Майлі Сайрус відома своїми епатажними витівками. Вона часто публікує провокаційні фото, а також любить епатувати публіку на своїх концертах.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Майлі Сайрус двічі перебувала в стосунках з актором Ліамом Хемсвортом. Сайрус і Хемсворт були заручені, коли зустрічалися вперше. Проте в 2013 році закохані розійшлися і розірвали заручини. Проте тепер їх відчуття спалахнули з новою силою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?