Скандальна телеведуча підготувала росіян до авіакатастрофи: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальна телеведуча підготувала росіян до авіакатастрофи: з'явилося відео

Скандальна телеведуча підготувала росіян до авіакатастрофи: з'явилося відео

Скандальна російська телеведуча Олена Малишева в ефірі своєї програми "Жити здорово!" розповіла про те, як збільшити свої шанси вижити під час авіакатастрофи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.


Малишева порадила глядачам одягати в політ вироби виключно з вовни і шовку, "щоб шанс вижити все-таки був". Для підтвердження своїх слів, вона разом з лікарем-співведучим підпалила чотири види тканини і встановила, що найкраще горить бавовняний матеріал і синтетика.


Доктора також порадили не їсти перед польотом багато кисломолочної їжі і їжі з грубим волокном, яка може "здути". Інакше у разі при ударі або сильному натисканні ременя безпеки на живіт може статися розрив внутрішніх органів.



Нагадаємо, Олена Малишева відома тим, що в своїх виступу дозволяє собі образливі, необ'єктивні, неточні, небезпечні і навіть расистські висловлювання. Наприклад, коментуючи виступ в передачі "Хвилина Слави", вона дозволила собі вкрай негативні і помилкові висловлювання на адресу Майкла Джексона: "Майкл Джексон - наркоман і помер від передозування наркотиків, про це писали всі газети, досить було читати. Називати таку людину символом світу, щонайменше, необачно. Адже самою ганебною благодійною акцією в історії була спроба Джексона розкидати продукти з літаків над Африканським континентом. І ще, до речі, його судили за розтління малолітніх і довели це".


Раніше повідомлялося, що російський музикант  Юрій Лоза, який критикував Революцію Гідності в 2014 році і активно підтримував окупацію Криму, розкритикував світових легенд року Led Zeppelin і The Rolling Stones.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?