Скандальна українська співачка Лобода відкрила власний бізнес в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальна українська співачка Лобода відкрила власний бізнес в Росії

Скандальна українська співачка Лобода відкрила власний бізнес в Росії
Джерело:  online.ua

Одіозна українська співачка співачка Світлана Лобода відкрила бізнес в Росії - власну лінію косметики. Окрім того, вона пообіцяла шанувальникам за придбання продукції автограф та спільне фото. Про це артистка повідомила на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що у співпраці із російським косметичним брендом BeautyDrugs Лобода випустила палетку тіней "Відчуй себе SuperSTAR", що ексклюзивно представлена в одній з мереж косметичних магазинів РФ.

Лобода опублікувала в Instagram звернення до фанатів, в якому запросила їх на одразу дві презентації з автограф-сесією. Натомість артистка пообіцяла, що її автограф отримають лише ті, хто розщедритися на недешеву іменну косметику.

Відомо, що аукціонна ціна палетки на офіційному сайті бутіка становить 2261 рублів (близько 960 гривень), а повна вартість без знижки — 2660 рублів (1330 гривень). До набору входять тіні чотирьох відтінків і накладні вії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 8 червня відбулася прем’єра нового кліпу скандальної української співачки Світлани Лободи, який був знятий нею на останніх термінах вагітності. У музичному ролику артистка демонструє запальні танці з великим животом, чим і шокувала шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?