Скандальна зам Авакова відповіла на два складних питання
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальна зам Авакова відповіла на два складних питання

Скандальна зам Авакова відповіла на два складних питання

Нова заступниця глави МВС України Арсена Авакова Анастасія Дєєва  відверто розповіла про свій досвід роботи і скандальні фото, поширені в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю заступника міністра "Українській правді".


Нагадаємо, що користувачів соцмереж обурив факт 10-річного стажу роботи в анкеті 24-річної Дєєвої. Так, дівчина розповіла, чим займалася з 15-річного віку: "Підробляла модератором на телешоу - це коли ти подаєш мікрофон учасникам програми, - сказала вона і також пояснила, як потрапила на роботу до Верховної Ради України. - Я взяла участь у Всеукраїнському конкурсі для студентів на інтернатуру в апараті Верховної Ради. Я тоді вчилася на другому курсі. Мою анкету відібрали. Пройшла відбір і співбесіду. А вже пізніше мене запросили працювати до народного депутата. Там я теж займалася міжнародною співпрацею. Потім, разом зі своїм начальником перейшла на роботу в МЗС. МЗС дав мені розуміння того, що таке дипломатія з точки зору процесу - як працюють над міжнародними документами, як розробляються програми, стратегії, що таке дипломатичний етикет. У 2013-му році, коли почався Майдан, я пішла в бізнес і розвивалася як бізнес-менеджер в шведській компанії, яка планувала виходити на український ринок".


Також нова заступниця міністра МВС зазначила, що не хотіла стати ньюзмекером останнього тижня. "Я стала наймолодшим заступником міністра в історії України - звичайно, я знала, що буде підвищена увага, критика і упереджені коментарі. Але я не очікувала такого брудного цькування. Це цькування, що має свого режисера, І кожна адекватна людина це зрозуміє. На жаль, це реалії нашої політики", - сказала вона, додавши, що не задавала собі питання про те, хто є режисером.


Читайте також: Виправдання Авакова через скандальну заступницю: у глави МВС знайшли серйозний промах


У числі іншого дівчина розповіла про опубліковані в мережі фотографії: "Частина - це старі особисті фотографії, які були в якихось архівах, не моїх. Частина - обурливий фейк, не хочу коментувати. Це те, що заподіює біль моїм рідним. Я не знаю, коли цей біль зможе пройти, і коли їм стане легше. Але ми з чоловіком, який підтримує мене, будемо відстоювати нашу честь у суді".


"Найважливіше у всій цій історії полягає в наступному: я ніколи в житті не отримувала тисячі листів, дзвінків, повідомлень з підтримкою з усього світу. Знаєш, це показує, що є люди, які готові до змін, до нового... Мені не подобається слово "покоління", але які готові до цієї технократичної функції, які готові до того, щоб професіонали займалися своєю справою", - резюмувала Анастасія Дєєва.


Як повідомляв ONLINE.UA, екс-глава департаменту протидії наркозлочинності Нацполіціі  Ілля Ківа, коментуючи скандал з Анастасією Дєєвої, розсмішив соцмережі заявою про свої оргії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?