Скандальна заступниця Авакова після цькування звернулася до критиків із проханням: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальна заступниця Авакова після цькування звернулася до критиків із проханням: опубліковано відео

Скандальна заступниця Авакова після цькування звернулася до критиків із проханням: опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Заступник глави МВС з питань євроінтеграції Анастасія Дєєва, яка потрапила в епіцентр великого скандалу після публікації своїх приватних фото

, закликала критиків двічі подумати перед тим, як висловлювати гострі судження, оскільки цькування може привести людину до депресії і навіть суїциду.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її інтерв'ю в ефірі

1+1

.


За її словами, один із напрямів її нинішньої роботи - протидія цькуванню і знущанням в школах, оскільки багато підлітків через це страждають від депресії і приходять до думок про суїцид.


"Це окремо розроблена професійна підготовка наших поліцейських офіцерів, які зараз закріплені за школами... Однією з ключових тем була протидія "буллінгу" або жорсткому цькуванню серед тінейджерів", - розповіла вона.



Читайте також

:

Скандал

із заступницею Авакова: мережу насмішила заява Ківи про оргії


Дєєва зазначила, що ця проблема, «вона дуже поширена, і, на жаль, багато тінейджерів залишаються не тільки з депресією, скажімо, або поганим станом, але іноді доходить і до суїцидів».


«Я просто хочу попросити, що коли наступного разу людина, не розібравшись - де, і судження, краще подумати двічі", - додала вона.



Крім того, заступник міністра зазначила, що, коли її саму цькували після публікації фото, «єдине, що мене обурило персонально, це - ніхто не може судити тебе не по діях, а по тому, ти жінка або чоловік, скільки тобі років».


Читайте також

:

Аваков

уперше чітко висловився про скандальне призначення в МВС


Вона зазначила, що на подібне цькування не заслуговує жодна людина.


"Звичайно, ми з сім'єю готувалися до того, що буде певна реакція, але чого ми не очікували, - це цькування, і я хочу дуже чітко сказати про те, що жодна людина не заслуговує цього", - резюмувала Дєєва.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Анастасія Дєєва відверто розповіла про свій досвід роботи і скандальні фото, поширені в мережі

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?