Скандальні звинувачення Богдана - уже відомо, як на них відреагували у Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальні звинувачення Богдана - уже відомо, як на них відреагували у Зеленського

Скандальні звинувачення Богдана - уже відомо, як на них відреагували у Зеленського
Джерело:  YouTube

Колишній член команди українського лідера Володимира Зеленського та ексглава Офісу презедента Андрій Богдан не скупиться на резонансні заяви після свого гучного звільнення. Не стало винятком й інтерв'ю політика журналісту Дмитру Гордону, в якому Богдан почав стверджувати, що Василя Бурбу усунули з Головного управління розвідки Міноборони України через спецоперацію з метою затримання найманців "ПВК Вагнера". Окрім того, колишній соратник Зеленського додав, що чиновники ОП періодично зустрічаються з експрезидентом Петром Порошенком за обідом у ресторані. Також, за словами Андрія Богдана, найбільший вплив на українського лідера Володимира Зеленського має депутат провладної партії Микола Тищенко. На усі ці звинувачення у команді глави держави відповіли дуже швидко. Так, очільник політичної сили "Слуга народу" Олександр Корнієнко запевняє українців, що інтерв’ю Богдана журналісту Дмитру Гордону повне фантазій і припущень. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Україна 24".

"Там багато всього було: різних фантазій, припущень, допусків-недопусків. Чи були там факти, дійсно треба, щоб компетентні органи розбиралися, якщо вони будуть розбиратися. Але звучало досить високохудожньо. Ми ж розуміємо, що на 6-му чи 7-му році тих подій, які в Україні відбуваються у стосунках з Росією, щоб щось з людиною зробити достатньо сказати – співпрацює з Російською Федерацією", - заявив Олександр Корнієнко.

Також журналісти поцікавилися, чи насправді Андрій Єрмак час від часу проводить зустрічі з Петром Порошенком. Корнієнко зразу ж на це відповів, що не знає, чи можуть такі зустрічі мати місце.

Варто також звернути увагу на те, що слідчі Державного бюро розслідувань уже викликали Андрія Богдана як свідка для проведення слідчих дій та перевірки озвучених ним в інтерв’ю Дмитру Гордону слів із приводу ймовірних домовленостей із російськими політиками щодо Криму.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, нещодавно Андрій Богдан публічно скаржився на те,  що глава держави Володимир Зеленський "проміняв мрії про щасливу країну на дешеві забаганки непрофесіоналів, які ним маніпулюють".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?