Скандальний Чаус утік: стало відомо, де перебуває суддя-хабарник
Категорія
Події
Дата публікації

Скандальний Чаус утік: стало відомо, де перебуває суддя-хабарник

Скандальний Чаус утік: стало відомо, де перебуває суддя-хабарник
Джерело:  РБК Україна

Суддя Дніпровського районного суду Києва Микола Чаус, який був викритий в отриманні великого хабара, зараз перебуває на території окупованого Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
На засіданні комітету Верховної Ради з питань правової політики і правосуддя керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький заявив, що конкретне місцезнаходження Чауса поки невідомо.
"Місцезнаходження Чауса зараз невідомо. За оперативною інформацією, він перебуває на території України, але на території, непідконтрольній діючій владі, тобто в Криму", - сказав він.
За словами Холодницького, це ускладнить оголошення судді в розшук.
"Ми не могли застосувати ніяких заходів до його затримання, оскільки у нього є суддівський імунітет. Бюро знало, що він їздив до Чернігівської області, потім повернувся до Києва в той же день після отримання хабара і потім за місцем проживання зник", - додав глава САП.
Він стверджує, що правоохоронці не мали права перешкоджати Чаусу в пересуванні будь-яким чином.
Раніше повідомлялося, що детективи Національного антикорупційного бюро України постійно відстежують пересування судді Миколи Чауса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?