Скандальний депутат Оніщенко несподівано прокоментував звинувачення на свою адресу
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний депутат Оніщенко несподівано прокоментував звинувачення на свою адресу

Скандальний депутат Оніщенко несподівано прокоментував звинувачення на свою адресу
Джерело:  online.ua

Народний депутат від групи "Воля народу" Олександр Оніщенко назвав фіктивними  звинувачення, висунуті проти нього Національним антикорупційним бюро.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


"Знаючи, що я тут ні в чому не винен, я буду переконувати і регламентний комітет, і парламент не підтримувати це фіктивне звинувачення на мою адресу", - заявив Онищенко.


Депутат також стверджує, що НАБУ не передало йому жодного документа з приводу звинувачень.


"Я чув, що проти мене якісь звинувачення висуваються, що мене називають бандитом, організатором злочинного угруповання ... У вівторок я був у Верховній Раді, до мене ніхто не підходив, ніхто мене не ставив до відома, хоча було б правильно з їх боку, щоб вони прийшли, розповіли, які звинувачення висунуті, що, чому і як ", - прокоментував депутат.


Оніщенко також заявив, що має намір сам звернутися до НАБУ, щоб поспілкуватися з антикорупційними чиновниками.


Як повідомляв ONLINE.UA,  15 червня НАБУ передало в Генпрокуратуру подання про позбавлення Оніщенка депутатської недоторканності за підозрою в причетності до реалізації природного газу за заниженою ціною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?