Скандальний депутат смішно пояснив, як заробив мільйони: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальний депутат смішно пояснив, як заробив мільйони: опубліковано відео

Скандальний депутат смішно пояснив, як заробив мільйони: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат України від Радикальної партії Андрій Лозовий

спробував пояснити журналістам, звідки взяв задекларовані ним мільйони.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Цензор.НЕТ, опубліковане на Facebook-сторінці "Євромайдан".


На питання журналіста, як людина, яка жодного дня не працювала у своєму житті, може володіти такими сумами грошей, Лозовий відповів, що спить 4 години на добу і працює.


"Я чим тільки в житті не займався... Це частина спадщини, частково те, що батьки продали майно. У мене від прадіда був будинок в селі Новоукраїнка - я продав його. Я чесно все написав, розуміючи, що буде", - сказав депутат.


"Я, як і багато людей в цій країні, офіційно не оформлявся і ніколи з цього приводу не парився. Перші гроші свої пам'ятаю. Мені було 13 років. У мене повинен був одружитися мій старший брат, і мене попросив його тесть тодішній постояти на базарі, продавати ялинки перед Новим роком. Це було в Рівному, на дикому базарі. Я "заганявся" - кричав, що це ялинки з дачі Кучми. Кучма тоді був президентом. Дуже багато чого було різного. І якимось бізнесам допомагав, і кур'єром працював, і писав, і допомагав виборчим кампаніям", - додав народний обранець.



Як повідомляв ONLINE.UA,

Лозовий задекларував святі мощі 13 століття, колекції вин і картин, антикваріат і великі суми готівкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?