Скандальний дизайнер грубо відповів на заборону в'їзду в Україну, в мережі обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальний дизайнер грубо відповів на заборону в'їзду в Україну, в мережі обурені

Скандальний дизайнер грубо відповів на заборону в'їзду в Україну, в мережі обурені
Джерело:  apostrophe.ua

Служба безпеки офіційно підтвердила факт  заборони в'їзду в Україну скандальному російському дизайнеру Артемію Лебедєву.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.


Читайте також: Ще одному одіозному путінцю заборонений в'їзд в Україну


У відповіді спецслужби на запит ЗМІ говориться, що причиною заборони в'їзду є здійснення Лебедєвим дій, спрямованих на нанесення шкоди національним інтересам у сфері інформаційної політики.



Сам Артемій Лебедєв грубо прокоментував рішення СБУ: "Не плач по мені, Україна!, - написав він. - Олігархи приходять і йдуть, а моя улюблена Україна коли-небудь позбудеться від поточної ганебної і деструктивної влади".


"Що стосується мого впливу на безпеку, то він як раніше був, так і зараз нікуди не дінеться. Я і далі буду говорити правду своїм коханим читачам, а всіх му**ків у владі крутив на х**!", - додав дизайнер.




Відзначимо, що в мережі обговорили випад Лебедєва. Так, користувач Yulia Makeeva написала: "А слабо тобі, Тема, про своїх му**ків при владі писати? Ось ви, росіяни, дивовижна нація: самі стоять в колінно-ліктьовій, але навіть з цієї позиції чітко бачать, що там в Україні. Пильне око, косі руки".





Dmitry Mitrokhin "Олігархи приходять і йдуть, а моя улюблена Україна коли-небудь позбудеться від поточної ганебної і деструктивної влади." О***ти, борець з українськими олігархами. З російськими поборотися не хочеш?".





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  СБУ заборонила в'їзд в Україну російській співачці Юлії Самойловій через виступи в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?