Скандальний Джигурда показав п'яну дружину: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальний Джигурда показав п'яну дружину: опубліковано відео

Скандальний Джигурда показав п'яну дружину: опубліковано відео
Джерело:  vk.com/bird.born

Скандальний російський  актор і шоумен з українським корінням Микита Джигурда, який проходить шлюборозлучний процес з Мариною Анісіною, оприлюднив відео з п'яною дружиною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВКонтакте" актора.
"Це відео - ще квіточки в порівнянні з тим, що стало траплятися періодично. Зараз у мене є неспростовні докази, що це справа групи високопоставлених осіб - сильних світу цього... Мені наче підмінили улюблену жінку", - написав Джигурда на своїй сторінці в соцмережі.
На відео видно, як чоловік і жінка з'ясовують стосунки. Не зовсім твереза ​​Анісіна плаче за кухонним столом, закриваючи обличчя руками. Тверезий Джигурда влаштовує їй допит і вимагає говорити на камеру.
Читайте також: Джигурду збираються відправити додому в Україну
За словами Джигурди, дане відео було знято кілька тижнів тому.
Актор вмовляє свою дружину не вживати алкоголь, а спортсменка, в свою чергу, називає чоловіка негідником. При цьому Микита стверджує, що Марина страждає алкоголізмом і відмовляється лікуватися і саме з цієї причини вона вигнала його з дому.


"Я переживаю, що Марина Анісіна стає алкоголіком. Під впливом алкоголю і адвоката Жорина вона звела на мене наклеп. У неї давно є проблеми... Марина Анісіна пристрастилася до алкоголю і на фоні цього наговорює на мене. Під'юджує її адвокат Сергій Жорін", - заявив Джигурда.
Однак, як стверджує сама Анісіна дане відео було знято близько року тому після банкету з нагоди прем'єри льодового шоу "Парфумер" в грудні 2015 року. І що ще тоді він скористався її станом і записав цю провокацію, яку лише зараз виставив на огляд громадськості.
Нагадаємо, суд по розлученню подружжя відбудеться 25 листопада.
Як повідомляв ONLINE.UA,  дружина епатажного шоумена - олімпійська чемпіонка Марина Анісіна подала на розлучення 25 жовтня. В якості причини вона вказала безвідповідальне ставлення чоловіка до сім'ї.
А пізніше  Джигурду побили біля будівлі суду представники Сергія Жоріна. Його штовхали, кидали в сніг, тягали за волосся.
Після чого шоумен  зафіксував свої побої в травмпункті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?