Скандальний Джигурда виступив на захист України і посварив сепаратистів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальний Джигурда виступив на захист України і посварив сепаратистів

Скандальний Джигурда виступив на захист України і посварив сепаратистів
Джерело:  ren.tv

Скандальний російський актор і шоумен з українським корінням  Микита Джигурда, якого можуть депортувати з Росії, розповів, що захищав Надію Савченко і заявив, що виступає проти сепаратизму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РЕН ТВ.
За інформацією видання, Джигурда раніше заявляв, що має намір балотуватися на пост президента України, а зараз зізнався в любові народному депутату від фракції "Батьківщина" Надії Савченко і заявив, що розуміє її поведінку і світогляд. Він також зазначив, що є противником сепаратизму.
Читайте також: Джигурди скоро не буде: актор змінює прізвище на нове з дев'яти слів

"Я готовий до того, що пройшла Надюша Савченко. Я покажу дух Русі, коли перемагають без крові. Я, до речі, дуже люблю і Юлію Тимошенко, і Надію Савченко. І захищав їх. І на Майдан виходив. Також, коли Савченко тримали в Росії, я публічно заявляв, щоб її випустили. На Донбасі мене навіть вигнали, бо я говорив, що не треба сепаратизму, бо треба вирішувати все в Україні", - заявив Джигурда.
Нагадаємо,  дружина епатажного шоумена - олімпійська чемпіонка Марина Анісіна подала на розлучення 25 жовтня. В якості причини вона вказала безвідповідальне ставлення чоловіка до сім'ї.
Після цього,  Джигурду побили біля будівлі суду представники адвоката Анісіна. Його штовхали, кидали в сніг, тягали за волосся.
Також, як повідомлялося, адвокат дружини актора Сергій Жорін заявив, що Джигурда, будучи громадянином України, перебуває в РФ незаконно. Актор не встав на облік в МВС за місцем перебування і не повідомив про це. За порушення правил міграційного обліку йому може загрожувати видворення з території Росії.
А сьогодні, 14 листопада, ФМС почала перевірку законності перебування Джигурди в РФ. Від актора зажадали підтвердити, що він постійно проживає в Москві і повідомити адресу, - передає Rambler News Service.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?