Скандальний Ківа пояснив ситуацією зі своєю відставкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальний Ківа пояснив ситуацією зі своєю відставкою

Скандальний Ківа пояснив ситуацією зі своєю відставкою

Голова департаменту Національної поліції України з боротьби із наркозлочинністю Ілля Ківа, ставший скандально відомим після низки гучних заяв, зокрема, про наркоманів в українській владі, запевнив, що не писав заяви на звільнення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП" в Україні".

«Я не можу нічого коментувати, оскільки не писав рапорта про звільнення. У понеділок (16 травня) питання буде узгоджуватись. Якщо міністр скаже, я напишу рапорт. Поки що така задача не ставилась, і я продовжую виконувати обов'язки керівника департаменту», — підкреслив він.

Також Ківа зазначив, що «в Національній поліції людей судять не по професійному рівню та результатам, а за ознакою: подобається чи не подобається».

«Мій департамент на сьогодняшній день кращий у системі правоохоронних органів», — заявив поліцейський.

За словами Ківи, він ще не думав про те, кому передасть свої повноваження.

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 квітня голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе заявила, що має намір ініціювати звільнення Ківи, оскільки в одному з інтерв'ю той принизливо висловився про учасників АТО.


Пізніше голова МВС  Арсен Аваков заявив, що переводить Ківу на іншу роботу – безпосередньо у міністерство, де доручить роботу з ветеранами АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?