Скандальний Ківа розповів про наркоманів в українській владі
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальний Ківа розповів про наркоманів в українській владі

Скандальний Ківа розповів про наркоманів в українській владі
Джерело:  Країна.ua

Скандально відомий борець з наркозлочинністю Ілля Ківа

 заявив, що йому відомі українські політики, які приймають наркотики.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю поліцейського виданню

"Страна"

.


"Їх, наркоманів, просто скрізь дуже багато. Наркотик - занадто велика спокуса. Сама по собі людина дуже слабка. В більшості випадків, коли людина доходить до певного кар'єрного рівня в політиці, у неї з'являється можливість, якої раніше ніколи не було", - сказав він.


Також Ківа додав знає про значне поширення наркотиків серед українських політиків.


При цьому він не чув про наркоманів в рядах СБУ, «зате напевно знаю про конкретних співробітників прокуратури, також я знаю окремих осіб МВС, які вже давно вживають кокаїн".


На зауваження, чому цих людей до сих пір не притягли до відповідальності, Ківа заявив, що "їх час обов'язково прийде".


"Є в Києві такий Юра, господар відомого стриптиз-клубу, який протягом 15 років поширював кокаїн серед вищих державних службовців, роблячи їх відпочинок більш яскравим і різноманітним. Ніхто не може його затримати, оскільки він - кум одного з високопоставлених співробітників МВС", - розповів Ківа.


У той же час, головний борець з наркозлочинністю зізнався, що доповідав про це своєму шефу, главі МВС Арсену Авакову: "Але Аваков любить не просто слова, а задокументовані факти".


На питання, чому до цих пір не було жодного випадку розкриття наркоманской історії українського політика, він відповів: "Я думаю, що нове покоління політиків-наркоманів тільки вступає в силу, тільки входить у владу".


"Політики, які правили країною до цього, були виховані в пострадянському режимі, і вони більше бухали. Я думаю, що про нових наркозалежних політиків ми скоро дізнаємося масу цікавих історій. Я знаю народних депутатів, для яких кокаїн це всього лише додатковий тюнінг їх дозвілля. Причому, вони самі не вважають себе наркоманами, оскільки вживають періодично", - заявив він.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в соцмережах Ківу викрили в принизливо низьких результатах роботи по боротьбі з розповсюдженням наркотиків

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?