Скандальний Ківа яскраво виступив на ростб: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Скандальний Ківа яскраво виступив на ростб: опубліковано відео

Скандальний Ківа яскраво виступив на ростб: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній керівник департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції, скандальний Ілля Ківа яскраво прокоментував події блокади Донбасу в прямому ефірі пропагандистського телеканалу "Росія-1".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео YouTube.
В ефірі телепрограми на каналі "Росія-1" ведучий попросив Ківу, якого представили як радника глави МВС Арсена Авакова, розповісти про ситуацію з розгоном блокади Донбасу.
"У нашій країні навчилися поважати думку народу. І люди, які сьогодні перебувають на блокаді окупованих територій, це не обов'язково політичні лузери, які будь-яку ситуацію намагаються використовувати для підняття свого рейтингу. Там знаходяться патріоти, які готові ціною власного життя захищати Україну та наближати перемогу. Ось я - доброволець. Я почав війну в 2014 році. Я вже в березні того року був на Донбасі", - сказав Ківа.
"Росія веде гібридну війну в Україні напевно весь період незалежності", - додав він.


Полум'яна мова Ківи викликала бурхливе обговорення в мережі.
"Це абзац. Я відкрив рот і не закривав його до кінця виступу. Але головне, що він сказав "Я почав війну", а я очі напевно рази два протер за виступ", - прокоментував його український блогер Мирослав Гай.


Примітно, що користувачі в коментарях до публікації Гая в основному підтримали скандального Ківу.
Єдуард Палецький З точки зору инфовойны, нормально, піде. Краще, ніж ті голуби в зомбоголубятне
Володимир Бойко Ну ось бачите як Ківа точно потрапив на потрібне місце. Тільки так і треба. Він перехопив ініціативу і нав'язав свій тренд. З російськими пропагандистами це єдино правильний стиль дискусії. Так не вміє ніхто. Росіяни будь-якого нашого нагинають, а ось Ківу не змогли. Він тут як бульдозер. Мабуть ще Гончаренко володіє таким потужним драйвом. А дівчинка потішила. Все ніяк не могла зрозуміти "Хто у вас Путін".


Як повідомляв ONLINE.UA, Рада національної безпеки і оборони України на екстреному засіданні ухвалив рішення повністю припинити перевезення вантажів через лінію зіткнення в зоні АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?