Скандальний міністр Путіна зганьбився словами про Меркель: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальний міністр Путіна зганьбився словами про Меркель: в мережі сміються

Скандальний міністр Путіна зганьбився словами про Меркель: в мережі сміються

Глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що німецький канцлер Ангела Меркель назвала "маячнею" інформацію про можливі спроби РФ дестабілізувати ситуацію в Німеччині, незважаючи на те, що всі офіційні заяви Меркель кажуть швидше про зворотнє.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


В рамках зустрічі Організації з безпеки і співробітництва в Європі в Гамбурзі Лавров відповів на питання про можливу дестабілізацію обстановки в ФРН Росією: "По-моєму, вже канцлер Меркель публічно коментувала цю маячню і назвала її маячнею. Я тут нічого не можу додати".


Читайте також: Теж в підворітті навчався: новий перл від Лаврова підірвав соцмережі


Примітно, що у відомстві друку та інформації уряду Німеччини не змогли знайти джерело, на яке посилався російський міністр, а офіційний представник канцлера коментувати його слова відмовився. У той же час, в ЗМІ Німеччини стверджують, що в ФРН ніхто не знає, коли і де Меркель нібито вимовила такі слова.


У соцмережах висміяли міністра президента РФ Володимира Путіна і згадали його інший  конфуз в рамках зустрічі ОБСЄ в Гамбурзі, коли Сергій Лавров назвав журналіста Reuters "дебілом".


Рогозін-на-орбіті: "Міністр Лавров послався на вигадані слова Меркель, про які в Німеччині ніхто не знає".



Suddenly: "Лаврушка все смішніше".


Valery Shevkunov: "Цікаво у нього обличчя таке солідне - це помилка природи або результат роботи хірурга?"


Сlochard_HD: "Дозвольте, але це ж Ангела обіцяла на початку 90-х Горбачову не розширювати НАТО. Кінь у всякому разі так думає".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ангела Меркель завила, що метою НАТО є самозахист, але якщо не виступати проти російських дій в Україні, то це не буде викликати поваги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?