Скандальний нардеп пояснив свою любов побитися: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальний нардеп пояснив свою любов побитися: опубліковано відео

Скандальний нардеп пояснив свою любов побитися: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Володимир Парасюк розповів, чому словесні перепалки з його участю часто переростають в рукоприкладство..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
В ефірі ток-шоу "Люди. Hard Talk. LIVE" політик сказав, що таким чином він реагує на те, що зачіпають його честь.
"Є межі, кордони мого чоловічого достоїнства. Якщо твою мать ображають або ображають близьких людей, звичайно ж...", - пояснив Парасюк.

Читайте також: У мережі з'явилося відео з усіма бійками Парасюка


Нардеп розповів і про причини  бійки з нардепом Олександром Вілкулом у будівлі телеканалу 112 Україна.
"Він (Олександр Вілкул, - ред.) особисто мене образив, скривдив те, що для мене є цінним, я в свою сторону витримую критику і можу її витримувати довго, прислухатися до неї. Але коли це прямі образи... У мене така реакція на все це, я вважаю, вона правильна", - відзначив він.
Парасюк розповів про продовження історії, яка мала місце на наступний день.
"Я на другий день поїхав в його офіс, взяв бійців АТО з собою. Ми заблокували вхід. Правда, він забарикадувався в своєму офісі, ну й добре. Не вийшов", - сказав політик.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Парасюк ледь не побився з українськими вболівальниками в польському Кракові перед футбольним матчем збірної України зі збірною Косово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?