Скандальний нардеп виявився власником цілого музею картин
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний нардеп виявився власником цілого музею картин

Скандальний нардеп виявився власником цілого музею картин

Нардеп України від "Волі народу" Олесь Довгий зазначив у своїй електронній декларації за 2015 рік майже сотню картин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини".
Депутатом було задекларовано 95 картин 19-21 століття, 10 статуй, 11 наручних годинників, скульптура з бронзи і дерева "Жінка на колесах", рушниця Merkel 12 калібру, телевізор, акустична система, музичний центр, велотренажер і бігова доріжка, $1,5 млн , 35 тис фунтів, 100 тис євро, 1,7 млн ​​грн готівкою. Також він вказав в декларації 5 270 311 грн доходів в 2015 році і право на торгові марки "Довгий", "Олесь", "Олесь Довгий" і ті ж назви англійською.
При цьому його дружина Катерина Горіна вказала в декларації 400 тис євро готівкою, підвіску Merbella Luxury Collection, каблучку і кулон з білого золота і з діамантами, хрестик з діамантами, каблучку Cartier і годинник Rolex.
Олесь Довгий має 100% корпоративних прав ПП "КВ Менеджмент" вартістю в 15 млн грн і є кінцевим бенефіціарієм ТОВ "Житлопромінвест", ТОВ "Житлобудінвест", ТОВ "Житомиржитлобуд", ТОВ "ІБК ГРУП", ТОВ "Комерційна власність", "Завод радіоапаратури ", ТОВ "Авальний-Т", ТОВ "Печерський-Т", ТОВ "Садовий-Т", ТОВ "Коцюбинське-Т", ТОВ" Технологічний парк "Українські інформаційно-телекомунікаційні технології", ТОВ "Інвест Продакшн Систем", ТОВ "ІНВЕСТАГРО Технологія".
Нагадаємо, ще на посаді депутата Київради в 2012 році Олесь Довгий розсилав жителям Києва "подарунки до новорічного столу". У посилці містився пакет рису, цукру, соняшникова олія, банки шпротів і паштету, цукерки і календарик з самим депутатом.
Також Довгий був членом команди колишнього мера Києва Леоніда Черновецького, під час чого його звинувачували у відчуженні земель.
Як повідомляв ONLINE.UA, посли країн "Великої сімки" прислали Петру Порошенку лист з попередженням щодо ослаблення системи електронного декларування, яке може привести до серйозних наслідків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?