Скандальний російський дизайнер розповів про відмінність ДНР і ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний російський дизайнер розповів про відмінність ДНР і ЛНР

Скандальний російський дизайнер розповів про відмінність ДНР і ЛНР
Джерело:  online.ua

Скандальний російський дизайнер Артемій Лебедєв після поїздки окупованими територіями Луганська і Донецька повідав про відмінності так званих ДНР і ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його ЖЖ.
"Одразу за Дебальцевим розташований кордон з ЛНР. Можна було очікувати, що дві області в обнімку розвиватимуть загальну територію. Ага, щас. Тут стоїть блок-пост ДНР", - пише він.
"Донецька і Луганська області завжди відрізнялися у всьому. Рівень життя, ставлення до роботи, порядок в місті, краса, гроші - за всіма ознаками це дві різні країни. У Донецьку всі вміють і хочуть працювати. І працюють. І люди, і фонтани, і транспорт. Донецьк "цвіте і розвивається" (з точки зору російського блогера, який радів окупації Криму, - Ред.). А Луганськ - це депресивний і безвихідний пі**ець", - розповів Лебедєв.
"Край і раніше не відзначався, а після війни остаточно прийшов в запустіння. Всі історії про вуличні грабежі, віджимання бізнесу, викидання людей з машин, саджання на підвал - це все Луганськ. Під шумок тут розбиралися всі з усіма. Козаки, бандити, ополченці і весь набрід почали ділити сфери впливу. Нахабство не мало меж. Не подобається ресторан конкурента - наймаєш групу з гранатометом і роз***чиважш усе в мотлох. Зручно!" - закінчив він.
Нагадаємо, СБУ попросили розглянути заборону скандального дизайнера в'їзду в Україну.
Також повідомлялося, що користувачі соцмережі намагалися розібратися, чому ДНР і ЛНР відокремлені одне від одного "республіки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?