Скандальний суддя Вовк знову отримав високу посаду в ОАСК
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальний суддя Вовк знову отримав високу посаду в ОАСК

Скандальний суддя Вовк знову отримав високу посаду в ОАСК
Джерело:  online.ua

Скандальний суддя Павло Вовк знову очолив Окружний адміністративний суд Києва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт відомства.

За даними суду, збори його представників відбулися у понеділок, 21 січня. Під час зустрічі вони розглянули питання про призначення голови.

"Шляхом таємного голосування зборами суддів було обрано голову суду. 39 із 42 присутніх суддів віддали свій голос за Павла Вовка", - зазначила пресслужба.

Окрім того, у суді обговорили підсумки роботи, виконаної протягом 2019 року.

Нагадаємо, за відомостями українських ЗМІ, Вовка підозрюють у спробах втручання у рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів та інших порушеннях. Це він зробив, щоб уникнути кваліфікаційного оцінювання.

Представники НАБУ оприлюднили записи нібито суддів ОАСК. Сам Вовк назвав ці публікації брехнею.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Верховній Раді підтримали законопроєкт, який пройшов перевірку у Конституційному суді. Ініціатива дозволяє представляти особу на судовому процесі не тільки офіційному адвокату, а й інший будь-який правник. Документ згадується як крок проти адвокатської монополії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?