Скандальний журнал зробив жорстку карикатуру на Меркель: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальний журнал зробив жорстку карикатуру на Меркель: з'явилося фото

Скандальний журнал зробив жорстку карикатуру на Меркель: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Скандальний французький сатиричний журнал Charlie Hebdo помістив жорстку карикатуру на Федерального канцлера ФРН Ангелу Меркель на обкладинку випуску в Німеччині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.
На обкладинці видання стверджується, що автоконцерн Volkswagen постраждав через скандал, "за яким стоїть Меркель". Канцлер зображена "розбитою" на вершині автопідйомника.
"З новим вихлопом, вона буде добре йти ще чотири роки", - сказано на передовиці Charlie Hebdo.


Також запущений рекламний плакат з Меркель, яка зображена такою, що сидить на унітазі і читає. Гасло на плакаті свідчить: "Charlie Hebdo - це розкріпачує".



Читайте також

:

Художниц

я скандального журналу зробила карикатуру на теракт в Ніцці: з'явилося фото


Тираж першого німецького випуску журналу - 200 тисяч примірників. Автори заявляють, що в ФРН видання дуже популярно: там відзначається найвищий інтерес до журналу за межами Франції.


Як повідомляв ONLINE.UA,

французький сатиричний журнал Charlie Hebdo представив карикатуру, присвячену усуненню російських легкоатлетів від участі в Олімпійських іграх

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?