Скандального Ківу піймали на поганій роботі: опубліковані переконливі докази
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандального Ківу піймали на поганій роботі: опубліковані переконливі докази

Скандального Ківу піймали на поганій роботі: опубліковані переконливі докази

Скандального керівника Департаменту з протидії наркозлочинності Національної поліції Иллю Ківу, відомого гучними заявами та відео, на якому він присутній при виготовленні наркотиків, піймали на поганій роботі.

Про це у своєму Facebook повідомив Генрі Чінаскі, повідомляє ONLINE.UA.

«За півроку роботи Ківа похвалився вилученням 19+3+4+0.5+7=33.5 кг кокаїну. За рік (якщо йому пощастить) це буде удвічі більше, 67 кг», — підрахував він.

При тому, за офіційними звітами ООН і поліцейської статистики, Європа за рік «винюхує» 160 тонн кокаїну і ще 70 тонн ловить і конфіскує поліція.

«160+70=230 тонн кокаїну туди завозять щороку. 10% трафіку кокаїну в Європу йде через Україну, 23 тонни. Отже, з 23 тонн трафіка кокаїну департамент Ківи ловить 67 кг», — зазначив користувач.

Крім того, він додав, що у відносних цифрах цей показник складає 0,3% усього обігу наркотиків.

«У той час, як нормальний показник роботи європейських копів —30% від обігу. Тобто департамент Ківи працює у сто разів гірше норми», - зазначив він.

У той же час, за словами самого поліцейського, за день в Україні вилучається 1,5 кг тяжких наркотиків.


«1500 вилучених доз щодня у країні, де понад 300 тисяч ін'єкційних наркоманів — це ще менше, ніж підрахованих 0,3% від обігу», - додав користувач.



За його словами, зараз «усушка і утруска для наркобариг більша загроза, аніж Департамент по боротьбі з наркотиками».


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше брат нардепа Мустафи Найєма, Масі, викрив Ківу у безсовісній брехні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?